Reserver plads på forlystelser med Q-bot

Med en Q-bot har I mulighed for at bestille tid ved udvalgte forlystelser, og dermed undgå ventetid ved forlystelsen. I kan frit benytte alle parkens andre forlystelser, butikker samt madsteder, mens I venter på, at det bliver jeres tur. I har mulighed for at vælge mellem tre prisgrupper: Silver, Gold eller Platinum.
Læs mere her.

Er du allerede i parken, kan du købe og reservere din tur direkte fra din smartphone på www.LEGOLANDqbot.dk

Læs mere om Q-bot, Q-bot Mobile samt vilkår og betingelser her

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer