Hvordan reserverer jeg plads på forlystelser med Reserve and Ride?

Med Reserve and Ride har I mulighed for at bestille tid ved udvalgte forlystelser, og dermed undgå ventetid ved forlystelsen. I kan frit benytte alle parkens andre forlystelser, butikker samt madsteder, mens I venter på, at det bliver jeres tur. I har mulighed for at vælge mellem tre prisgrupper: Regular, Express eller Ultimate.
Læs mere her.

Er du allerede i parken, kan du købe og reservere din tur direkte fra din smartphone på www.LEGOLANDqbot.dk

Læs mere om Reserve and Ride samt vilkår og betingelser her

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer