LEGOLAND® billetter

Ved ophold på LEGOLAND® Holiday Village kan I købe en overnatningspakke inkl. 2 dages entre til LEGOLAND til specialpris.

Billetterne gælder to på hinanden følgende dage. Ønskes en 3. dag i parken, kan dette tilkøbes for 129,- kr. I har også mulighed for at købe billetter i receptionen ved ankomst.  1 dagsbilletter til LEGOLAND kan ikke købes sammen med dit ophold, men skal købes direkte ved hovedindgangen eller på www.LEGOLAND.dk. Børn under 3 år har gratis adgang til LEGOLAND.

Har I bestilt billetter til LEGOLAND, modtager I disse i en separat e-mail senest 24 timer efter bestilling. Billetterne kan enten printes hjemmefra eller scannes fra en smartphone ved indgangen til LEGOLAND. Tjek in på LEGOLAND Holiday Village er fra kl. 15.00, men LEGOLAND billetterne kan benyttes allerede fra parkens åbningstid kl. 10.00.

Priserne i bookingmodulet vises som udgangspunkt kun for opholdet på LEGOLAND Holiday Village og er ikke inkl. adgang til LEGOLAND. Klik på ”se priser” for at få den nærmere definition.

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer