Hvilke LEGOLAND® billetter kan jeg få sammen med mit ophold?

Sammen med ophold hos os, kan I tilkøbe en pakke med 2-dages billetter til LEGOLAND til specialpris.

Billetterne gælder til to besøg i den periode, som fremgår af billetten. Ønskes en 3. dag i parken, kan dette tilkøbes for 129,- kr. I har også mulighed for at købe billetter i receptionen ved ankomst. 1 dagsbilletter til LEGOLAND kan ikke købes sammen med dit ophold, men skal købes direkte ved hovedindgangen eller på www.LEGOLAND.dk. Børn under 3 år har gratis adgang til LEGOLAND.

Har I bestilt billetter til LEGOLAND, modtager I disse i en separat e-mail senest 24 timer efter bestilling. Billetterne kan enten printes hjemmefra eller scannes fra en smartphone ved indgangen til LEGOLAND eller ved hotellets egen indgang. Tjek in på hotellet er fra kl. 15.00, men LEGOLAND billetterne kan benyttes allerede fra parkens åbningstid kl. 10.00.

Priserne i bookingmodulet vises som udgangspunkt kun for opholdet på Hotel LEGOLAND og er ikke inkl. adgang til LEGOLAND. Klik på ”se priser” for at se den nærmere definition.

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer