Hvilke LEGOLAND® billetter kan jeg få sammen med mit ophold?

Sammen med ophold hos os, kan I tilkøbe en pakke med 1-dags billetter til LEGOLAND til specialpris.

Ønskes en 2. dag i parken, kan dette tilkøbes for 99,- kr. I har også mulighed for at købe billetter i receptionen ved ankomst. Børn under 2 år har gratis adgang til LEGOLAND.

Har I bestilt billetter til LEGOLAND, modtager I disse i en separat e-mail senest 24 timer efter bestilling. Billetterne kan enten printes hjemmefra eller scannes fra en smartphone ved indgangen til LEGOLAND eller ved hotellets egen indgang. Tjek in på hotellet eller camping er fra kl. 15.00, men LEGOLAND billetterne kan benyttes allerede fra parkens åbningstid kl. 10.00.

Priserne i bookingmodulet vises som udgangspunkt kun for opholdet og er ikke inkl. adgang til LEGOLAND. Klik på ”se priser” for at se den nærmere definition.

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

Kommentarer